Residencia d'estudiants al costat de Barcelona

Es troba ubicada al Prat de Llobregat al costat de l’estació de trens a dues parades de Sants, a una parada de Bellvitge i al costat de la Línea 9 a 20 minuts de la parada de Zona Universitària. Can19 és una casa del segle XIX plena de història i tranquil·litat totalment reformada i adaptada a totes les necessitats de resident.

L’essència primordial al crear Can19 és oferir al resident el màxim de confort. La meva experiència professional, les característiques arquitectòniques de Can19 i el seu entorn m’han ajudat a poder crear un espai únic pel client. La Residència Can 19 està ubicada en un lloc ideal al costat de Barcelona. 

Can19 ofereix servei a tota la comunitat acadèmica i educativa entre elles professors, investigadors, personal docent, alumnes de màster i doctorat, administració i serveis a més de col.laboradors i persones relacionades amb l'entorn acadèmic. Can19 també pot oferir allotjament a estudiants que vulguin perfeccionar idiomes.

 

La Casa

9 habitacions amb capacitat per a 14 persones

Viu El Prat

A continuació trobaràs algunes recomanacions per conèixer El Prat

Degut a la seva situació geogràfica, el Prat dóna al resident moltes ofertes d'activitats per descobrir el seu entorn.

Cicloturisme,

...

L'ampli ventall de restaurants que ofereix el Prat ajuda al resident a fer el tast dels seus plats típics de carxofes i del pollastre de pota

...

Carrer Jaume Casanovas 19, 08820 El Prat de Llobregat · Barcelona. Telf. 661 408 538. Email: residencia@can19.es

© 2016 Onebiz.com. All Rights Reserved. Designed By Tripples